balansekonomi

Så hittar du balansen i finansen

PENGAPUSSEL. Charlie Söderberg, känd från tv-programmet “Lyxfällan”, vill göra ekonomi roligare. Hans företag Balansekonomi fungerar som en ekonomiskola som undervisar dig i allt det du inte lärde dig i grundskolan, och om hur du kan förhålla dig till pengar och ekonomi som en del i ett rikt liv.

Balansekonomi vill jobba med hela människan, inte bara med plånboken. Budskapet är att rikedom inte bara räknas i pengar. Genom att sätta privatekonomin i ett större perspektiv, där varje persons egna värderingar är utgångspunkten, hjälper man sina kunder att hitta sin egen plan för ett rikare liv – med mer tid, mer pengar och mer energi.

Genom föreläsningar och utbildningar menar företaget Balansekonomi att de hjälpt över 200 000 svenskar till en bättre privatekonomi och en bredare definition av rikedom. Företaget poängterar att det inte erbjuder finansiell rådgivning och att drivkraften inte är att sälja finansiella produkter. Istället sätts ekonomin i ett större sammanhang, som inkluderar samtliga resurser och alla delar av livet.

Taggar: | | |