Bästa vintage-inspirationen på Instagram

NOTIS. Butiker i all ära men ibland kan det vara skönt att få spontan inspiration på bussen eller vid frukostbordet. Sapir har samlat bästa vintageinspirationen på Instagram.

Herrjudit samt Brandstationen_herrjudit

Som en leksaksbutik för vuxna barn, beskriver de sig själva. Instagrambilderna funkar bra som påminnelse om smultronen i vintagemekkat på Hornsgatan 64 och 65 samt Sibyllegatan 29 i Stockholm. Plus i kanten för webshop.

Juditssecondhand
På Hornsgatan 75 i Stockholm tronar Judits second hand. Låtsas att du egentligen bor i Paris, eller gör helt enkelt din garderob unik. Följ på insta så du inte missar guldkornen i butiken!

Dustydeco
Mannen bakom Dustydeco-kontot är Edin Kjellvertz, tillika ägare av butiken med samma namn på Hornstull Strand 7. Tillsammans med sin fru Lina samlar han möbler och konst från hela världen, saker de själva skulle vilja ha i sitt hem. Det hemmet vill man se! Instagramkontot funkar bra bara som inspiration, men de har också webshop.

Bockobrille
Bock & Brille är en lampmakare som rekonstruerar, adderar och skapar nytt av gamla ting. Deras lekfullhet inspirerar och lyser bokstavligen upp vardagen. Har webshop.

GGantik
Trött på att scrolla sönder tummen på de klassiska auktionshusens appar? På G&G Antik vill du ha det mesta. Den fysiska butiken ligger i Borås och har öppet dagligen om du ringer innan.

Hannabastin
Konstnären och inredaren Hanna Bastin ger dig inspiration om hur du kan blanda gammalt och nytt för att få ett mer levande hem.

Taggar: |