Vill du döda en zombie?

ÄVENTYR. Inom populärkulturen är zombieapokalypsen hetare än någonsin. Genom serier och filmer som The Walking Dead, World War Z och Resident Evil har många flytt verkligheten och drömt om att bli hjälten den dag som världen går under. Nu kan drömmen bli verklighet.

Upplevelsen Zombie Apocalypse Revamped ger deltagarna möjligheten att för en kväll vara med och rädda mänskligheten. I en postapokalyptiskt skogs- och industrimiljö iscensätter en hel teaterensemble ett episkt äventyr, där deltagarna utsätts för såväl spänning och mystik som ren skräck. Upplevelsen, som har erbjudits i drygt ett år, är inget för den med svagt hjärta då adrenalinet garanterat kommer att pumpa. Enligt Arvid Andrén på upplevelse.com, som ligger bakom det hela, har mottagandet varit bra och intresset stadigt stigande för varje månad.

– Vi är väldigt nöjda med att äntligen lyckats knäcka den så kallade skräcknöten.

Zombie Apocalypse Revamped ges av upplevelse.com på utvalda datum året om i miljöer i Stockholm och Göteborg. Upplevelsen utförs i grupp med andra och tar drygt tre timmar att genomföra.

 

Taggar: | | | |