• Åk med Zoom Fotoresor till Rumänien och lär dig fota fåglar som Brutus Östling.

 • fotokurs

  Lär dig porträttera människor med Richard Dumas. Här Jonny Rotten från Sex Pistols.

 • fotokurs

  Nattfoto med Mästerfoto.

 • fotokurs

  Naturfoto med Viktor Sundberg.

 • fotokurs

  Fotokurs på Fotografiska i Stokholm.

Fotokurserna som får dig att se vardagen med nya ögon

KURS. Att börja fotografera är ett perfekt sätt att upptäcka nya saker på gamla platser, så varför inte gå en fotokurs för att kicka igång kreativiteten? Ta den på annan ort för att verkligen ryckas upp ur vardagen, för att sen kunna återvända hem och se livet från en annan vinkel. Här är listan på kurser som kommer få ditt fotograferande att spraka!

Svenska aktörer
Fotografiska, Stockholm
I helgworkshopen Fotografering 1 får du grunderna du behöver för att fortsätta på egen hand. När kursen är slut har du med dig redskapen för att skapa en personlig fotostil, du vet hur en bild kommunicerar och du kan komponera dina foton med hjälp av teknisk kunskap.
Fotografiska, Stadsgårdshamnen 22, Stockholm

Ödeplatser, Berlin
Vill du lämna Sveriges gränser och verkligen upptäcka något nytt? Då är det dags att redan nu boka in dig på Fotoresors workshopresa till Berlin 3-6 juni nästa år. Tillsammans med prisbelönta fotografen Emma Svensson får du besöka ödeplatser och fylla på din portfolio med riktigt unika bilder. Med på resan finns en modell och make up-artist, för att du verkligen ska få till den där perfekta bilden.
Fotoresor, Berlin

Naturfoto, Halland
Lär dig fotografera naturbilder med wow-känsla! Kurserna för hösten är redan fullbokade så det gäller att vara ute i god tid. Den 5-7 maj hålls en helgkurs för både nybörjare och entusiaster, anmäl dig redan nu för att säkra din plats.
Åkulla Bokskogar och Getterön, Halland

Nattfotografering, Göteborg/Stockholm/Malmö
Blir det verkligen helt mörkt på natten? Nej, i staden är nattens ljus bara en annorlunda exponering bort. Lär dig hur du fångar stunden i nattens hetta, den perfekta stjärnhimlen mot hustaken och kvarterets mörka gator.
Mästerfoto, Göteborg/Stockholm/Malmö vid olika datum

 Fågelfoto, Rumänien
Är du villig att lägga en hel vecka, och lite större del av lönen, på en fotoresa? Gillar du fåglar? Då ska du boka in dig på Zoom Fotoresors unika resa till Donaudeltat, där du under hela resan får tillgång till en av världens bästa fågelfotografer; Brutus Östling.
Zoom Fotoresor, Donaudeltat, Rumänien

Internationella aktörer
Momenta Workshops
Är du redan en skillad fotograf som vill lära dig nya sätt att avbilda världen? Då kanske Momenta Workshops kan vara något för dig! Tre amerikanska vänner insåg att marknaden för fotografer bara krympte, medan behovet av nya sätta att skildra världen på, bara ökade. De startade företaget för att lära fotografer från hela världen att genom storytelling och starka bilder göra världen ännu bättre. Nya workshops arrangeras året runt, gå in på sidan för att låta dig inspireras.

National Geographic, Toscana
Tillsammans med Pulitzervinnande fotografen Jay Dickman tar världens kanske mest kända tidning dig till Toscanas vackra kullar, vindistrikt och drömlandskap. Under nio dagar får du uppleva de Italienska höjdpunkterna genom kameralinsen, och samtidigt lära dig att föreviga dina minnen av en riktig mästare.

Eyes in progress, Berlin
Tillsammans med proffsiga fotografen Richard Dumas lär du dig att porträttera människor, under fyra dagar i Berlin. Vet du vilken fotostil du har? Vilket uttryck är du bekväm i? Hur visar man egentligen vem någon verkligen är? Svaren får du i Berlin med Eyes in Progress kurs Portrait.

Psst. Sapir har tidigare skrivit om westernäventyr på Zapata Ranch, där du också kan gå en fotokurs!  

Taggar: | | |