goddryck

Nu är den här- GodDryck No 2

DRYCK. Goda Bubblor No 1 var först ut bland dryckerna på GodDryck och nu kommer uppföljaren No2, ett mousserande alkoholfritt och ekologiskt rosévin. Elias Vieglins, pressansvarig på GodDryck, hoppas att tvåan ska bli en lika stor succé som ettan och falla de som söker alkoholfria alternativ i smaken.

– Allt fler väljer bort alkohol av olika skäl, särskilt unga, men många tycker att det saknas goda och festligare alternativ. Det ville vi ändra på och jag tycker faktiskt att vi har lyckats. Vi levererar våra alkoholfria drycker till flera olika musikfestivaler runt om i landet och märker ett väldigt tryck. Något som går lite emot rockmyten kanske, men är bra och ligger i linje med den hälsotrend vi ser.

Lanseringen av det nya alkoholfria rosévinet firas med en kampanj under mars månad. För varje ny följare på  Facebook och Instagram lägger GodDryck 10 kronor i en flaska med. För varje bild på flaskan som läggs upp med hashtagen #GodDryckNo2 fylls flaskan med 85 kr. Alla pengar går till bolagets välgörenhetspartners. Kampanjen pågår under mars månad och målet är att fylla flaskan med 40 000 kr. När kampanjen är slut får följarna på Facebook bestämma hur pengarna ska fördelas.

Vad: GodDryck lanserar ytterligare ett alkoholfritt vin

Smak: Ungdomlig fruktig smak med inslag av smultron, persika, jordgubbar och blodgrapefrukt.

Vilka: GodDryck är framtaget av stiftelsen GoodCause som sedan 2005 ägnat sig åt att starta företag med ett gemensamt mål: att bidra till en bättre värld.
Hitta här: Systembolaget (artikelnr 1969) och i Cajsa Wargs butiker.
Taggar: | | |