• Spa

    Låt barberaren komma hem till dig när du har tid.

  • Såhär lätt hittar Style Seat en barberare åt dig, om du bor i USA. Vem plockar upp konceptet i Sverige?

  • Spa

    Yoga för dig själv, eller kanske med hela familjen?

  • Lite fix inför festen, hemma såklart.

  • Spa

    Tänk att få bli ompysslad och sen bara kunna ligga kvar utan att behöva gå upp och ut i den kalla verkligheten?

Beställ hem en spaterapeut on demand

SKÖNHET. Vill du ha en massage, pedikyr, eller personlig tränare i bekvämligheten av ditt hem? Med kort varsel. Efter arbetstid. Det finns en app för det.

Uber-fieringen av spa- och skönhetstjänster rankas som en av årets tio största globala wellnesstrender*. Sporrade av snabba smartphones och nätets rörlighet förlitar sig fler konsumenter på app-drivna tjänster.

Efterfrågan på mobila plattformar och flexibla tjänster ökar, och spaindustrin svarar snabbt med on demand-koncept. Att rätta sig efter företagens schema är lika otänkbart som att du en gång (ganska nyligen faktiskt) inte kunde pausa ditt favoritprogram i direktsändning och fick planera din kväll runt tablån.

I USA har trenden redan tagit fart och här är du endast ett klick och en timme ifrån att få en spaterapeut eller stylist levererad till dörren lika smidigt som en pepperonipizza. Den som vill kan beställa hem en makeupartist eller pedikyrist från stylistarmén på Glam Squad eller Priv. Hitta en barberare nära ditt skägg på StyleSeat och fixa frillan via The Glam App, eller boka in en privatlektion i bikramyoga i vardagsrummet med Provita. Stressade leder vänder sig till Zeel eller Soothe för närmsta stand-by massör, medan The Red Door At Work kommer till kontoret och fixar manikyren på dina anställda – “Because every 9-5 needs a little polish“.

*Källa: Spafinder Wellness 2016 Trends Report
Taggar: | |