På Etsy finns unikt konsthantverk för alla

LISTA. Det autentiska och unika blir allt mer attraktivt, för allt fler. Handelsplattformen Etsy gör det möjligt för små konsthantverkare att nå ut till en bredare massa. Det kan vara smycken, möbler, kläder, kuddar, konst. Ja, allt kreativt du kan tänka dig. Och det är massan som gör dig beroende.

1. Modulem
Minimalistiska foton av böcker i olika färger, tagna av Marisa i Ottawa, Canada. Du måste se dem för att förstå skönheten. Priser runt 300 kr.
Modulem

2. JubileJewel
Överraska din kille/tjej med två ringar med era initialer. Eller vilken ring som helst för den delen. De görs för hand av ett familjeföretag i Toronto, Canada, med traditionell guldsmedsteknik. Designern, Candice, beskriver hur hennes föräldrar gått i pension efter att ha varit guldsmeder i 30 år, men att de nu tillsammans med sin dotter påbörjat en karriär igen efter att ha hittat till Etsy och tillsammans för familjetraditionen vidare.
JubileJewel

3. BeadsNSoutache
Handgjorda örhängen från Gdansk, Polen som kostar runt 200-300 kr. men ser ut att kosta minst det dubbla. Varje örhänge är ett unikt konsthantverk av pärlor, glas, swarowskikristaller och mocka.
BeadsNSoutache

4. Murdups
Små snusnäsdukar från 50-talet blir fina i ramar. Priser från 200-400 kr styck.
Murdups

 

Men akta dig. Du kan fastna!

Taggar: | |