• För uppkopplade storbadare med stil: Hållbarhetsmärkt bikini i återvunnen polyamid, vit handvävd väska i sisal, ekologisk After Sun Gel med aloe vera, badhandduk i ekologisk bomullsfrotté och en batteriladdare som laddas med grön el. strandväska

  För uppkopplade storbadare med stil: Hållbarhetsmärkt bikini i återvunnen polyamid, vit handvävd väska i sisal, ekologisk After Sun Gel med aloe vera, badhandduk i ekologisk bomullsfrotté och en batteriladdare som laddas med grön el.

 • För festprissar och sommarplågor: en portabel högtalare som klarar upp till 15 timmars speltid. strandväskan

  För festprissar och sommarplågor: en portabel högtalare som klarar upp till 15 timmars speltid.

 • Soft för strandslappare: Sandaler gjorda av miljömärkt läder, strandpläd i ekologisk bomull, solglasögon av återvunnet trä och beachbag av naturfärgat och svart sjögräs. strandväska

  Soft för strandslappare: Sandaler gjorda av miljömärkt läder, strandpläd i ekologisk bomull, solglasögon av återvunnet trä och beachbag av naturfärgat och svart sjögräs.

 • strandväska

  Preppad för strandliv och sandiga dagar.

10 prylar att packa till playan

SOMMAR. Äntligen dags att ladda för semester och långa, lata dagar med sand mellan tårna. Med soldränkta stränder i sikte är det dags att rota fram sololja, sandaler och spellistor med sommarplågor. Att samla badlivets alla måsten i en separat strandväska är oftast smidigt, om inget annat så för att slippa sista minuten-kaoset och en desperat jakt på flip flops och spf.

Sapir tipsar om 10 praktiska prylar för softare strandhäng:

 1. Belle strandväska – En snygg mix av picknickkorg och beach bag, med flätat mönster av naturfärgat och svart sjögräs.
 1. Hangout picknickfilt – Gråvit strandpläd tillverkad helt i ekologisk bomull och med smarta bärhandtag i skinnimitation.
 1. Slip-in sandaler – Vattenavvisande och miljömärkt läder, fritt från krom, PVC, teflon och PTFE.
 1. Linné solglasögon – från Göteborgsbaserade Wood3n, som handtillverkar bågar av återvunnet trä. Finns i teak, valnöt, björk eller ek, och för varje såld båge planteras ett träd via WWF.
 1. Kiondo Korg – Vit väska i sisal, en sorts sparrisliknande växt, och återvunnen plast från Kenya. Handvävd och Fair Trade-märkt.
 1. Bikini – Randig godbit som är hållbarhetsmärkt och tillverkad av återvunnen polyamid. Bidrar till minskad förbrukning av olja, kemikalier och vatten.
 1. After Sun Gel – En lugnande och fettfri gel med aloe vera. Lindrar solsveda och återställer huden efter en dag i solen. Ekologisk.
 1. JAQ batteriladdare – Världens minsta bärbara bränslecellsladdare från svenska myFC. Går på grön energi genom att skapa el av vatten och salt i ett återvinningsbart kort. När det sätts in i laddaren startar en kemisk reaktion som producerar vätgas.
 1. Badhanduk – Marinblå bomullsfrotté där råvarorna är ekologiskt odlade utan kemiska bekämpningsmedel och konstgödsel.
 1. JBL Xtreme – En portabel bluetooth-högtalare i robust och sänksäker design. Drivs av ett laddningsbart litiumjonbatteri och klarar upp till 15 timmars speltid.
Taggar: | | |