• överlevnadsguide

    Dags för filmkväll! How To Be Single har premiär dagen innan Alla Hjärtans Dag. Foto: Warner Brothers.

  • överlevnadsguide

    Emma von Brömssens fina printar och mönster gav henne i veckan utmärkelsen Årets Stjärnskott på Elle Decoration Design Award.

Redaktionen tipsar: överlevnadsguide för singlar

REDAKTIONEN TIPSAR. Det är ingen slump att partykomedin How to be singel har premiär fredagen innan Alla hjärtans dag. För även om få saker kan sälja singellivet mer än en livsglad Rebel Wilson, och trots att de flesta av oss hellre är ensamma än med fel person, kan det ändå svida till att möta dagen som reserverats för tvåsamhet. Men det finns faktiskt en hel del bra grejer med att slippa prestationsångesten och flyga solo på söndag. 

Vi har listat våra 5 bästa tips i en överlevnadsguide för How to be single utan att förlora förståndet på Alla hjärtans dag:

1. Lägg vantarna på grannens hund! Bokstavligen. Beröring måste inte vara mänsklig, även när du klappar ett djur frigörs må bra-hormonet Oxytocin som minskar stress och gör oss trygga och lugna. Har du inget pälsdjur nära till hands? – Sapir vet också hur du kan bli lycklig av katter på Youtube.

2. Jämför dig inte med andra. Men om du ändå tänker göra det, jämför dig åtminstone inte med de mest idylliska kärleksparen på film. Världen är full av mindre lyckad tvåsamhet. Gör en snabb googling på kända massmördarpar så känns det snart bättre!

3. Film är bättre utan sällskap. Ingen som pratar, smackar eller envisas med att se tre timmar långa biljakter. Bara du och din Netflix – som rivstartade året med över 100 nyinlagda titlar (varav 50 släpps under februari). Passa på att sträckkolla senaste säsongerna av White Collar, Modern Family och Suits!

4. Ge dig själv en present. Enligt Feng shui blir vi mer harmoniska av att omge oss med utvalda, vackra saker som man verkligen tycker om att titta på. Så lämpligt att formgivare Emma von Brömssen, som utsågs till Årets stjärnskott på ELLE Decorations Design Awards i veckan, har en webshop med himla vackra prints och textiler!

5. Samla dina jämlikar. Du är knappast ensam om att vara singel, även om det gärna känns så. Samla ihop några kompisar och gå ut på jakt. Och om du fortfarande är fast besluten att söka upp tvåsamhet krävs ingen speeddating – detta är årets mest lättraggade helg.

Taggar: | |