• cykel

  • cyklar

    Smart förvaring i hjulen, som går att ta bort när du inte behöver den.

  • cykla

    Genom att koppla på två säten till blir cykeln bekväm för tre.

Självlysande smartcykel bär matkassar

CYKEL. ”Jämfört med Cyclotron kommer alla andra cyklar se ut som nostalgiska samlarobjekt”. Kaxigt uttalande, men så har också teamet bakom det som kan komma att bli framtidens cykel arbetat hårt i tre år för att komma så här långt. Nu har den smarta cykeln fått enorm backning på kickstarter och du kan förbeställa ditt exemplar via sajten.

Vad är en smart cykel?
Tanken med cykeln är inte bara att det ska vara ett transportmedel, den ska ge dig en helhetsupplevelse. Du ska kunna lasta tunga varor från mataffären i hjulen, få hjälp av navigeringssystemet att hitta rätt och kedjelöst susa fram på luftlösa hjul med elektroniska växlar.

Cykeln är upplyst av ledlampor som är integrerade i designen, det självladdande batteriet ser till att lamporna håller ljuset uppe i åtta timmar. Skulle batteriet börja ta slut blir du notifierad i appen som har koll på hela cykeln. Du trampar säkrare genom trafiken tack vare en laserprojektor som markerar ett körfält bakom cykeln. Och telefonen kan du såklart fästa i hållaren på styret. Redo för en tur?

Taggar: | |